ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΟΙ

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα Χάντμπολ της Α2 κατηγορίας (3ος Όμιλος), πέτυχαν το απόγευμα του Σαββάτου οι γυναίκες του ΑΟΙ, που επιβλήθηκαν του Φαίακα Κέρκυρας με το εντυπωσιακό 33-13!
Η ομάδα του Κώστα Χαρίση μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού πολύ δυνατά και με καλές άμυνες και αποτελεσματικές επιθέσεις πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ και έδειξε τις... διαθέσεις της, αλλά και πως όλες οι ομάδες του Ομίλου θα περάσουν «δύσκολα» στην έδρα του ΑΟΙ.
Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι γυναίκες του ΑΟΙ προηγήθηκαν με 6-1 και για τα επόμενα δέκα λεπτά του αγώνα «καθήλωσαν» την αντίπαλη ομάδα στα τρία γκολ, καθώς οι πολύ καλές επεμβάσεις της τερματοφύλακα Έφης Βλαχοπούλου, έφεραν και το εντυπωσιακό 12-3 στο 25' και το 14-6 στο ημίχρονο του αγώνα.
Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι γυναίκες του ΑΟΙ όχι μόνο δεν αρκέστηκαν στη μεγάλη διαφορά αλλά διεύρυναν και άλλο το σκορ. Με την Τέτα Ιωάννου να οργανώνει και να σκοράρει, την Καλυψώ Μητκάνη και την Ελένη Ιωαννίδου να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και τις Κατερίνα Κυριαζή και Σοφία Μαββίδου να «εκτελούν» η τελική διαφορά ήταν 20 γκολ και το παιχνίδι έληξε με το εντυπωσιακό 33-13.
Από τον ΑΟΙ δεν υπήρξε καμία παίκτρια που να υστερήσει, ενώ ο Κώστας Χαρίσης έδωσε ευκαιρίες σε όλες τις παίκτριες, και κυρίως στις πιο νέες, με τις M. Viler, Αλ. Νίκου και Α. Παπαθανασίου να έχουν επίσης ουσιαστική συμμετοχή.
Η συνέχεια για τη γυναικεία ομάδα του ΑΟΙ δίνεται το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, οπότε και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Ο.Α. Καστοριάς.
Τα πεντάλεπτα: 3-0, 6-1, 9-3, 10-3, 12-3, 14-6, 17-7, 19-8, 22-10, 25-11, 29-11, 33-13.
ΑΟΙ (Κώστας Χαρίσης): Ε. Βλαχοπούλου, Ηλ. Κεϊσογλου, Ελ. Ιωαννίδου (4), Κ. Μητκάνη (2), Αλ. Νίκου, Στ. Μπλίζου, Μ. Εφαπλωματά, Π. Λιάκου (1), Σ. Μαββίδου (5), Κ. Κυριαζή (8), Μ. Viler (2), Α. Παπαθανασίου (1), Αδ. Γκόγκου, Μ. Ζαμπαλά (1), Τ. Ιωάννου (9), Ελ. Κάππη.
Α.Ο. ΦΑΙΑΞ (Γιάννης Τριβιζάς): Κ. Μαυροχή (4), Ε. Ντάλλα, Ευ. Μάμαλου, Θ. Νικολαϊδου (2), Ι. Κολοβού (2), Ελ. Βαπτισμα, Αλ. Γκινίκα, Ελ. Κομιανού, Δ. Κατσώλη, Κ. Πάντου (1), Μ. Χονδρογιάννη (2), Ολ. Πεπόνη (1), R. Gjata (1), Αθ. Τσάβου, Β. Θεοδώρου.

πηγή: http://www.sportsioannina.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.