ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΠΑΝΟΡΑΜΑ»

Η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ είναι ένα αθλητικό σωματείο, που καλλιεργεί με επιτυχία το άθλημα της χειροσφαίρισης στο δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη. Όπως δηλώνει και το όνομα της ομάδας, οι άνθρωποι που πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν την ομάδα, ανήκουν στην πληθυσμιακή ομάδα των Ποντίων προσφύγων που ίδρυσαν τον οικισμό του Πανοράματος. Ιδρύθηκε το 2009 και βασική του ιδιαιτερότητα, που το ξεχωρίζει στο Πανόραμα, είναι η αγωνιστική φιλοσοφία του. Η ομάδα διατηρεί τμήματα υποδομής με 90 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 8-18 ετών και τμήμα γυναικών το οποίο αγωνίζεται στην A2 κατηγορία γυναικών.
Οι δραστηριότητες του συλλόγου περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης με ομάδες στις διάφορες κατηγορίες, συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα και τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, διοργάνωση πληθώρας ανοιχτών εκδηλώσεων μαζικού αθλητισμού για παιδιά όπως το Panorama street handball, το Hortiatis street handball, το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά mini handball «Αστέρια», διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά «Φιλίας», πραγματοποίηση πολλών εκδηλώσεων όπως ο ετήσιος Φιλανθρωπικός αγώνας, η παρουσίαση των χορηγών, η κοπή πίτας, τα πάρτι των ηλικιακών τμημάτων και οι ενημερωτικές συναντήσεις με γονείς.
Στη διάρκεια της μόλις εξάχρονης πορείας της, η ΑΕΠ καθιέρωσε το χάντμπολ στο δημοτικό διαμέρισμα του Πανοράματος, «άνοιξε» το κλειστό γυμναστήριο Πανοράματος στη χειροσφαίριση, ανέδειξε αθλητές και αθλήτριες, ανέδειξε νέους προπονητές, διοργάνωσε ημιτελικούς και τελικούς πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων, πρωτοστάτησε στην εξάπλωση της χειροσφαίρισης στο δημοτικό διαμέρισμα του Χορτιάτη και συμμετέχει στην προσπάθεια του Δήμου για ανέγερση κατάλληλου για χειροσφαίριση κλειστού γυμναστηρίου στο Χορτιάτη, ανέβασε το γυναικείο τμήμα στην κορυφαία εθνική κατηγορία το 2014-2015, τερμάτισε στην 6η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος παρουσιάζοντας μια αξιοπρεπέστατη εικόνα και αφού επέστρεψε στην Α2 λόγω αναπάντεχων ατυχιών, έφτιαξε εκ νέου μια πολύ ανταγωνιστική γυναικεία ομάδα που φέτος διεκδικεί δυναμικά την επάνοδό της στην Α1.
Το τμήμα γυναικών, για το οποίο είναι περισσότερο γνωστή η ΑΕΠ στο χαντμπολικό κόσμο, φέτος οδηγείται από τον καταξιωμένο τεχνικό Βασίλη Σκανδάλη και απαρτίζεται από τις παρακάτω αθλήτριες:

1.       
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Αλεξία ΤΦ
2.       
ΝΤΑΝΤΗΡΑ Ελένη              ΤΦ
3.       
ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ Ελένη
4.       
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Νατάσα
5.       
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Αθηνά
6.       
ΛΑΜΠΡΟΥ Μαργαρίτα
7.       
ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΟΥ Μέλια
8.       
ΓΙΟΥΛΒΑΝΙΔΟΥ Μαρία
9.       
ΧΑΝΤΖΑΚΗ Λαμπρινή
10.   
ΡΟΜΕΟ Ελένη
11.   
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Ειρήνη
12.   
ΓΚΑΤΖΙΟΥ Βασια
13.   
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Ελισάβετ
14.   
ΚΑΛΑΠΟΥΤΗ Αφροδίτη
15.   
ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ Κυριακή
16.   
ΔΡΑΚΙΔΟΥ Παρθένα
17.   
ΚΑΡΑΒΕΛΗ Λαμπρινή
18.   
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ Νατάσα
19.   
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Νίνα
20.   
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΒΑΣΙΑ
21.   
ΜΑΝΑΒΗ Αναστασία
22.   
ΚΙΟΥΠΚΙΟΛΗ Μαρία
23.   
ΣΑΒΒΙΔΟΥ Άννα Μαρία
24.   
ΖΕΥΓΑΡΙΔΟΥ Άννα
25.   
ΛΑΛΑ Ελένη
26.   
ΚΩΤΤΑ Ναταλία Σοφία
27.   
ΝΤΕΛΗ Ειρήνη
28.   
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ Ελευθερία
29.   
ΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Αλεξάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.