ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΑΦΦΑΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Καφφάτος, με ανάρτησή του στο profile του στο fb, διαψεύδει την ύπαρξη συμφωνίας για την από μέρους του ανάληψη καθηκόντων προπονητή στην ΑΕΚ.
Η ανάρτησή του έχει ως εξής:
"Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα που με θέλουν να εχω συμφωνήσει με την ΑΕΚ για να αναλάβω προπονητής θα 'θέλα να πω τα εξής: ουδέποτε έγινε κάποια επίσημη συζήτηση με την διοίκηση .. Η ομάδα έχει προβλήματα τα οποία πρέπει να λυθούν άμεσα για το καλό των αθλητών των προπονητών και φυσικά της ΑΕΚ !!! ... και τέλος πιο σημαντικό το τμήμα του χάντμπολ της ΑΕΚ είναι "παιδί" του Γιάννη Αρβανίτη και του Κώστα Σταματιάδη, ειδικά με τον Γιάννη είμαστε πάνω από 15 χρόνια συνεργάτες και μαχητές και έχω ζήσει την αγωνία του και το πάθος του για την ομάδα, οπότε για μένα είναι λογικό από την στιγμή που αποφασίσει να αποχωρήσει ( πράγμα το οποίο δεν εύχομαι) είναι να ορίσει ο ίδιος τον αντικαταστάτη του !!!
Εύχομαι να βρεθεί η λύση ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες ... Η ΑΕΚ θέλει αθλητές σαν τα παιδιά του χάντμπολ που έχουν μάθει να παλεύουν στα δύσκολα και θέλει και ανθρώπους με όραμα σαν τον Γιάννη και τον Κώστα !!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.