ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ: ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΙΑΚΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στο μεγάλο ντέρμπι.
Σημαντική νίκη που συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση πέτυχε σήμερα η ομάδα του Φαίακα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Ανδρών. Αντίπαλος ο Αμύντας Αμυνταίου με τον οποίο ισοβαθμούσαμε με 6 βαθμούς και 3/3 νίκες στις έως τώρα αγωνιστικές και αποτελεί τον κυριότερο ανταγωνιστή στη φετινή μάχη για άμεση επάνοδο στην Α2, για αυτό το λόγο άλλωστε το παιχνίδι χαρακτηριζόταν ως ντέρμπι και το σημαντικότερο έως τώρα.
Οι παίκτες των Ριγανά, Μπαρούμα όμως είχαν διαφορετική άποψη και φρόντισαν να μπουν πολύ συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όπου με όπλα την εξαιρετική για μία ακόμα φορά 5-1 άμυνα αλλά και τις πολύ καλές και οργανωμένες επιθέσεις πήραν αμέσως διαφορά στο σκορ, την οποία διεύρυναν συνεχώς με το ημίχρονο να λήγει με 15-6. Όμοια ήταν και η εικόνα στο 2ο ημίχρονο, όπου παρά την προσπάθεια των φιλοξενουμένων με ανοιχτές άμυνες να γυρίσουν το παιχνίδι, οι Φαίακες παρέμειναν σταθερά μπροστά με διαφορά ασφαλείας. Οι Ριγανάς, Μπαρούμας είχαν τη δυνατότητα να αλλάζουν και να φρεσκάρουν συνεχώς την 7άδα τους χωρίς η ομάδα να χάνει σε ποιότητα ή ρυθμό -απόρροια της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται καθημερινά στο γήπεδο- και ευτύχισαν να δουν το σύνολο των παικτών τους να αποδίδει πολύ καλά και τη διαφορά τερμάτων να διευρύνεται μέχρι το τελικό 31-15.
Συγχαρητήρια σε όλους για την απόδοση, επόμενο παιχνίδι στις 13/12 στην Κοζάνη με τον τοπικό Α.Ο Κοζάνης. Το ταξίδι συνεχίζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της ομάδας που έδωσαν και σήμερα δυναμικό παρόν και ενίσχυσαν σημαντικά την ομάδα με την παρουσία και τη φωνή τους.
Α.Ο Φαίαξ Κέρκυρας (Ριγανάς,Μπαρούμας): Κουλούρης (1), Τσιλιμπάρης, Καραμανλής(3), Κυριακίδης, Βάγιας(1), Μαντζουρογιάννης(3), Ασμάνογλου(1), Κολοβός(4), Γιούργας (3), Δημητρέλλος(6), Δελλής(6), Τσόνας, Νάστος ,Αρβανίτης (1),Λιτσαρδόπουλος(1),Δάσκαλος (1)
Αμύντας Αμυνταίου: (Κιοσές, Θωμαίδης): Μαγγόνας (1), Παπακωνσταντίνου, Γιώσκος , Παπαστυλιανός, Καλαιτζίδης, Πετρίδης, Παρπούλας (2), Τόιτος, Σίσκος (2), Τζίτζιος (1), Τατσίδης (1), Κοσμίδης, Κιοσές (1), Παναγιωτίδης (7) , Μάλιος
Πεντάλεπτα:3-0,6-1,9-1,11-2,13-3,15-6(ημιχρ),18-6,21-7,25-9,27-11,28-13,31-15(τελικό)
Πέναλτι:5/6-0/4
Δίλεπτες: 5-4
Διαιτητές: Καζαντζίδης, Λιακόπουλος

πηγή: profile fb Φαίακας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.