ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

κείμενο και φωτό: http://www.diomidis-handball.gr/

Φίλιππος και Διομήδης μάχονται αύριο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο Φιλίππειο της Βέροιας, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-2. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Μπέτμαν και Τζαφερόπουλος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Παρτεμιάν.
Προερχόμενος από την ήττα του από τον ΠΑΟΚ, ο Φίλιππος θέλει σαφώς να ξανακερδίσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας και βεβαίως είναι το απόλυτο φαβορί του αυριανού αγώνα.
Οι Λύκοι είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι, βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θα κοιτάξουν στα μάτια την πανίσχυρη ομάδα της Βέροιας, προσπαθώντας να αποκομίσουν ό,τι καλύτερο και να διατηρήσουν την πρώτη θέση στην οποία βρίσκονται.
Ο προπονητής του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ο φετινός Φίλιππος είναι το ξεκάθαρο φαβορί στον αυριανό αγώνα. Είναι ο Φίλιππος με το πιο γεμάτο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δυνατός είναι και έχουμε πολύ σεβασμό στις μονάδες του. Για εμάς, είναι χαρά να βρισκόμαστε Δεκέμβριο τόσο ψηλά στη βαθμολογία και εκ των πραγμάτων, το παιχνίδι αυτό να εκτιμάται ως ντέρμπι διεκδίκησης της κορυφής. Σκοπός μας είναι να παίξουμε ένα γεμάτο παιχνίδι. Θα ήταν αθλητικά «αφελές» να μην το απολαύσουμε, εδώ που βρισκόμαστε. Στη φιλοσοφία της ομάδας, τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι να παίζουμε και να διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια, ανεξαιρέτως αντιπάλου. Αυτό θα κάνουμε και αύριο».
Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Σαμαράς είπε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τόση εμπειρία και παίκτες που από μόνοι τους μπορούν να πάρουν το παιχνίδι, για αυτό πρέπει να είμαστε διπλά και τριπλά προσεκτικοί και στα 60 λεπτά του αγώνα. Ελπίζω σε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει σημαντικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια της Handball Premier, η οποία έχει ακόμα μεγάλο δρόμο».
Ο Νίκος Σιαματάς τόνισε: «Το Σάββατο ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον Φίλιππο, ο οποίος τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στην Handball Premier και αποτελείται από έμπειρους, ταλαντούχος παίκτες, με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από τη μεριά μας πάμε να παίξουμε 100% και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μας αξίζει. Το παιχνίδι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μην ξεχνάμε ότι παίζει η καλύτερη άμυνα με την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.