ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΧ

Με post στο fb, ο Γιάννης Αρβανίτης ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με την Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και ευχαρίστησε φίλους και συνεργάτες:

"Έλλειξε μετά από εφτά χρόνια η υπέροχη συνεργασία μου με την Εθνική ομάδα Κύπρου. Η συνεργασία αυτή εκτός από το ότι εμπλούτισε σημαντικά την εμπειρία μου σε διεθνείς αγώνες μου χάρισε πολλούς και καλούς φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω για την πολύ καλή συνεργασία και τη στηριξή τους το διοικητικό συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδιας Χειροσφαίρισης και τον πρόεδρο της Στρατηγό Λοττα, καθώς και το γραφείο της Ομοσπονδίας τον Μιχάλη και τη Μαρία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους άμεσους συνεργάτες μου τον Σταύρο, τον Αχιλλέα, τον Παντελη, τον Γιάννη, τον Ανδρέα και τον Ανδρέα για τις καλές και κακές στιγμές που ζήσαμε μαζί. Και τέλος να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που ταλαιπώρησα όλα αυτα τα χρόνια. Η σχέσεις που αναπτύχθηκαν με όλους μου δίνει τι δικαίωμα και την ελπίδα ότι δεν θα χαθούμε με κανένα τους. Ευχαριστώ και να είστε όλοι καλά."


Παράλληλα, η ΚΟΧ κάνει μια αναδρομή στην παράλληλη πορεία Αρβανίτη και Εθνικής ομάδας:

"Ο κ. Αρβανίτης ανέλαβε την Εθνική μας ομάδα τον Οκτώβριο του 2008. Η πρώτη του αποστολή με την Εθνική μας ήταν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2010, όπου η Κύπρος συμμετείχε στον 7ο προκριματικό όμιλο μαζί με τις Εθνικές ομάδες της Ισπανίας, Ουκρανίας, Λιθουανίας και της Ολλανδίας. 
Έκτοτε, με τον Γιάννη Αρβανίτη οι εθνικές μας ομάδες άλλαξαν ... επίπεδο. Άλλαξαν πολλά δεδομένα στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας των Εθνικών, ενώ άλλαξαν και πολλά πράγματα σε θέματα οργάνωσης. Σαν Κύπρος δεν καταφέραμε μαζί του να πανηγυρίσουμε κάποιο μεγάλο άθλο, καταφέραμε όμως να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες, όπως για παράδειγμα τη νίκη σε βάρος της Λευκορωσίας, αλλά και κάποια άλλα αξιοσημείωτα αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλα ονόματα του χώρου. 
Η προσφορά του Γιάννη Αρβανίτη δεν περιορίστηκε μόνο στο κοουτσάρισμα της Εθνικής. Ήταν παρών και σε διάφορα προπονητικά σεμινάρια, ενώ ήταν παρών και δίδαξε και στην πρόσφατη σχολή προπονητών που διοργάνωσε η ΚΟΧ. Με την ευκαιρία, θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Γιάννη Αρβανίτη για την σημαντική προσφορά του στο κυπριακό χάντμπολ σε αυτά τα 7 χρόνια που ήταν μαζί μας, αλλά και τον άνθρωπο Γιάννη Αρβανίτη για την εξαιρετική, ειλικρινή σχέση που κατάφερε να δημιουργήσει με όλο τον κόσμο που ήταν κοντά στο άθλημα και τις εθνικές μας ομάδες, ειδικότερα. Του ευχόμαστε το καλύτερο για τη συνέχεια και να συνεχίσει να γράφει επιτυχίες όντας προπονητής στην ΑΕΚ Αθηνών."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.