ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΟΚ

Για την 5η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Σπίτι του Χάντμπολ), το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στο μεγάλο ντέρμπυ που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ στις 15.00 το μεσημέρι. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Μπέτμαν και Τζαφερόπουλος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Χατζηγεωργίου, ενώ το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων θυρών, λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟΚ από την περσινή σεζόν.
Πέντε περίπου μήνες μετά τον επεισοδιακό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτυ, οι δυο ομάδες συναντιούνται ξανά στο ίδιο μέρος, για να διεκδικήσουν τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Ο Διομήδης προέρχεται από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια στη Ρουμανία, έχει ανασυντάξει τις δυνάμεις του και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη έτοιμος να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο κόντρα στον περσινό νταμπλούχο, ο οποίος μπορεί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα τραυματισμών του Αλέξη Αλβανού και του Άκη Κυπραίου, παρόλα αυτά παραμένει δυνατός και δύσκολος αντίπαλος, ο οποίος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς έχει στο ρόστερ του παίκτες που είναι έμπειροι και ικανοί να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας.
Για το μεγάλο ντέρμπυ του Σαββάτου έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης και ο Λούκα Ντάσεβιτς.
Λευτέρης Σεϊρεκίδης: «Ερχόμαστε από δύο ευρωπαϊκούς αγώνες που μας έδειξαν-έμαθαν πολλά. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι για το ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι ένας αντίπαλος ισχυρός , οπότε πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον αγώνα 60 λεπτά για να φτάσουμε στην νίκη. Τον αγώνα τον καλύπτει η ΕΡΤ και καλούμε όλο το κόσμο να τον παρακολουθήσει. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κρύβει παγίδες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το θέλουμε πολύ και θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την νίκη».
Λούκα Ντάσεβιτς: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι το ντέρμπυ της εβδομάδας και τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πάντα ιδιαίτερα. Παρότι το Πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή και τίποτα δεν έχει κριθεί, οι δυο βαθμοί της νίκης θα φέρουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για τους επόμενους αγώνες. Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα τραυματισμών στην δεξιά του πλευρά, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει καθόλου. Πρέπει να παίξουμε όπως και στον τελευταίο αγώνα των τελικών στη Θεσσαλονίκη, να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο και τότε θα κρατάμε στα χέρια μας τα ηνία του αγώνα. Πιστεύουμε στη νίκη και πηγαίνουμε για να την πάρουμε».

πηγή: http://www.diomidis-handball.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.