ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ- LONDON H.C.

Η νταμπλούχος Ελλάδας αντιμετωπίζει για το EHF Cup την ομάδα της Αγγλίας που δεν έχει Αγγλίδα στην σύνθεση της!
Τα αποκαλυπτήρια του ΟΦΝΙ για τη φετινή σεζόν θα γίνουν αύριο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, όπου η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την London HC για τον 2ο γύρο του EHF Cup.
Η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην Αγγλική ομάδα, αφού θα παίξει και τα δύο παιχνίδια της σειράς στην έδρας της (το δεύτερο το Σάββατο στις 18:00) μετά από συμφωνία των δύο ομάδων.
Επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εμπειρία με την Νέα Ιωνία να ετοιμάζεται για την 16η ευρωπαϊκή χρονιά της και το 45ο παιχνίδι της στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, αντίθετα με την London HC που θα είναι μόλις το 3ο της παιχνίδι στην Ευρώπη, στην 2η μόλις χρονιά της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Το πιο αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι στην σύνθεση της Αγγλικής ομάδας που έχει δηλώσει στην EHF δεν υπάρχει καμία Αγγλίδα!
Συγκεκριμένα οι 12 αθλήτριες που θα αγωνιστούν στα δύο αυτά παιχνίδια προέρχονται από τις Γερμανία (3), Γαλλία (3), Ισπανία (1), Φινλανδία (1), Ελβετία (1), Πολωνία (1), ΠΓΔΜ (1), Λετονία (1).
Η μόνη αθλήτρια από αυτές που έχει καταφέρει να παίξει χάντμπολ στην χώρα της είναι η Σκοπιανή Γκαραλότσκα, που αγωνίστηκε στις Τουτούνσκι Πρίλεπ και RK Σκοπίων!
Η διεθνής αθλήτρια της Νέας Ιωνίας Λαμπρίνα Τσάκαλου τόνισε: «Δεν έχουμε εικόνα από την ομάδα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς. Πάμε για δύο νίκες και την πρόκριση. Η ομάδα έχει τον ίδιο βασικό κορμό με πέρσι που πήρε το νταμπλ, ενώ ενισχυθήκαμε με την απόκτηση έμπειρων αθλητριών, αλλά και νεαρών ταλαντούχων».
πηγή: http://www.handball.org.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.