ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

Για πρώτη φορά θα διοργανωθεί Διακλιμακιακό καμπ Παμπαίδων Α΄ και Παίδων με την συμμετοχή 100 παιδιών.
Το διάστημα 25-28 Οκτωβρίου στην Προσοτσάνη Δράμας θα πραγματοποιηθεί το 1ο Πανελλήνιο Διακλιμακιακό καμπ στις ηλικιακές κατηγορίες Παμπαίδων Α΄ και Παίδων με την συμμετοχή 100 αθλητών, από τις πέντε Ενώσεις Χειροσφαίρισης της επικράτειας.
Θα διεξαχθούν διπλές προπονήσεις, τεστ κινητικότητας και δεξιοτήτων, προπόνηση θέσεων, ενώ θα καταγραφεί και μια πρώτη αξιολόγηση της δυναμικότητας των αθλητών.
Τον συντονισμό του καμπ θα έχουν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Ανάπτυξης Παναγιώτης Ιατρούδης, Χρήστος Τζουβάρας, Γιώργος Ζαραβίνας, Τάσος Χατζηπαρασίδης, Κώστας Κότσιρας, Νίκος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Σκάρλος, Θανάσης Καρακεχαγιάς και ο Τέλης Καζαντζίδης που θα κάνει προπόνηση τερματοφυλάκων.
Η Ταμίας της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Κυριακή Μπακουλοπούλου είπε: «Αυτό το καμπ σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας αναπτυξιακής διετίας, ιδιαίτερα σημαντικής για το άθλημα του χάντμπολ, όπου η ΕΑΠ/ΟΧΕ θα επενδύσει σε βάθος με στόχο την διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος μέσα από στοχευμένες δράσεις σε όλη την Ελλάδα»


πηγή: http://www.handball.org.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.