ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ LARISSA HANDBALL CLUB

ΛΑΡΙΣΑ
18/10/2015
Αγαπητοί φίλοι του ΧΑΝΤΜΠΟΛ ,
Χτες, 17/10/2015, έλαβαν μέρος φιλικοί αγώνες, αγώνες προετοιμασίας, μεταξύ της ομάδας μας Larissa Handball Club και του Φιλίππου Βέροιας, στο Φιλίππειο στάδιο, στη Βέροια, τη πόλη που ‘’άνδρωσε’’ το άθλημα του χάντμπολ, με πολλές επιτυχίες αλλά και πολύ δουλειά στις υποδομές, την ευχαριστούμε για την φιλοξενία της.
Μετά από τιμητική πρόσκληση που δεχτήκαμε , βρεθήκαμε στην όμορφη πόλη της Βέροιας και παίξαμε το άθλημα που όλοι αγαπούμε.
3 ώρες ασταμάτητου παιχνιδιού για ηλικιακές κατηγορίες, όπως, ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α’, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β’, δηλ. Ηλικίες από Ε’ Δημοτικού έως Α’ Λυκείου.
Μετά από τη συναρπαστική εξέλιξη των αγώνων, ευτυχείς από την εικόνα που ‘’δώσαμε ‘’ αλλά και την οργάνωση που μας διέπει για τέτοιες αποστολές, επιστρέψαμε στη βάση μας, τη Λάρισα.
Απολογισμός:
η συμμέτοχη, η προσπάθεια, η αγάπη για το άθλημα του χάντμπολ και το ευ αγωνιζεσθε, που είναι το σύνθημα μας, πάνω από όλα παίζουμε για τη συμμέτοχη με ήθος και διάθεση για άθληση.
Συγχαρητήρια, τα κατάφεραν περίφημα, είχαν διάθεση, έτρεξαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, ήταν μαχητές και πήραν αυτό που τους άξιζε.
Συνεχίζουμε δυναμικά, έτσι ώστε να κάνουμε τη ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ, άθλημα που θα το ξέρει όλη η πόλη και θα το προτιμούν όλα τα παιδιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.