ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΧΑΝΘ (14/11, 17:00, websportstv)

Οι «Ολυμπιονίκες» υποδέχονται στην Κυψέλη τους Θεσσαλονικείς
Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο κλειστό του Πανελληνίου, όπου η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα υποδεχθεί τη ΧΑΝΘ του Νίκου Μάντζου.
Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και ισοβαθμούν με έξι πόντους στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Μάλιστα η ομάδα της ΧΑΝΘ πριν την διακοπή σημείωσε δύο σερί νίκες επί ΑΕΚ και Δούκα, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.
Την αναμέτρηση θα μεταδώσει σε live streaming η ιστοσελίδα websportstv στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.websportstv.gr/index.php/2015-11-05-07-25-14
«Είναι ένα δύσκολο ματς. Η ΧΑΝΘ έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ελπίζω να γίνει ωραίο παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής των «Ολυμπιονικών» Γιώργος Ζαραβίνας.
Από την πλευρά της ΧΑΝΘ ο τερματοφύλακας Ανδρέας Ορφανουδάκης είπε: «Εμείς ήμαστε ομάδα που επιδιώκουμε μέσα από την προπόνηση και την συνεχόμενη δουλειά να αυξάνουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα στα παιχνίδια. Περιμέναμε την αγωνιστική ανάταση. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Στις τρεις βδομάδες που μεσολάβησαν δουλέψαμε πολύ, είδαμε τα λάθη μας και είμαστε έτοιμοι. Έχοντας δύο σερί νίκες έχουμε αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία έχοντας αποδείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες των παιχνιδιών. Από την Κυψέλη όμως για να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα χρειάζονται πολλά πράγματα. Ο Πανελλήνιος είναι μια ομάδα που όποιος δεν την έχει δει τη θεωρεί την έκπληξη της κατηγορίας. Για μας όμως δεν είναι η πορεία του καθόλου τυχαία και αν δεν θέλουμε να την… πατήσουμε όπως οι άλλες ομάδες που αντιμετώπισε στην έδρα του θα πρέπει να επικεντρωθούμε με μεγάλη προσήλωση στον τρόπο παιχνιδιού του και να βρούμε το αντίδοτο, κάτι που πάνω στο ποίο δουλέψαμε πολύ».
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάντως δεν θα είναι και πάλι πλήρης αφού για επαγγελματικούς λόγους δεν ταξίδεψαν για την Αθήνα οι Καράγγελος, Παντελίδης και Τσαβδάρης, ενώ ακόμη δεν εντάχθηκε ο απών από την αρχή της χρονιάς, Νίκος Καφαντάρης.

πηγή: http://www.handball.org.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.