ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Η αντίπαλος της ΟΦΝΙ, Αστραχανότσκα
Ο Ο.Φ.Νέας Ιωνίας αντιμετωπίζει όπως και πέρυσι τη Ρωσική Αστραχανότσκα στη φάση των 32 του EHF CUP. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 13/11 (5.30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) και το Σάββατο 14/11 (3 μ.μ. ώρα Ελλάδος), στην έδρα της Ρωσικής ομάδας.
Το προφίλ των Ρωσίδων.
Η περσινή πορεία της Αστραχανότσκα (2014-’15) στην Ευρώπη, σταμάτησε στα προημιτελικά του ΕHF CUP. Εκεί ηττήθηκε από την επίσης ρωσική Ροστόφ Ντον (16-27 εντός και 19-37 εκτός), που έφτασε ως τον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα του Αστραχαν έφτασε για τρίτη διαδοχική χρονιά τουλάχιστον ως τα προημιτελικά του EHF CUP (2012-’13 προημιτελικά και 2013-’14 ημιτελικά), πιστοποιώντας πως ανήκει στις παραδοσιακές δυνάμεις του θεσμού. Για δεύτερη συνεχή σεζόν αποκλείστηκε από ρωσική ομάδα, καθώς πρόπερσι την πορεία της σταμάτησε η μετέπειτα κάτοχος του τροπαίου Λάντα.
Στην φάση των 32,όπως και φέτος, η Αστραχανότσκα αντιμετώπισε την Ελληνική ομάδα. Ο Ο.Φ.Νέας Ιωνίας πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου, υπέταξε τις Ρωσίδες με 28-27 στο ΔΑΪΣ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Δυστυχώς ο καιρός είχε άλλα σχέδια και ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της ρεβάνς. Ο χιονιάς δεν επέτρεψε στην αποστολή της Νέας Ιωνίας να προσγειωθεί έγκαιρα στο Αστραχαν και ο αποκλεισμός ήρθε μοιραία, έπειτα από την διήμερη ταλαιπωρία και περιπλάνηση που βίωσαν τα μέλη του Ο.Φ.Ν.Ι (44-22).
Στο πρωτάθλημα Ρωσίας της σεζόν 2014-’15, η Αστραχανότσκα κατέκτησε την 3η θέση, ανεβαίνοντας δύο σκαλιά σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν που ήταν 5η. Στα ημιτελικά, αποκλείστηκε με 2-0 όπως και στην Ευρώπη, από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ροστόφ Ντον. Στον μικρό τελικό, έκαμψε με 2-1 νίκες την αντίσταση της Ζβέζντα. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είχε τερματίσει στην 4η θέση με 14 νίκες και 4 ήττες, ισοβαθμώντας με την 2η Λάντα και την 3η Ζβέζντα.
Φέτος έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 4 νίκες και 1 ήττα και βρίσκεται στην 5η θέση, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα από την αήττητη και πρωτοπόρο Λάντα. Η Λάντα είναι η μόνη ομάδα που έχει νικήσει φέτος την Αστραχανότσκα (32-28 στην έδρα της πρωτοπόρου) και αυτό συνέβη στο τελευταίο ως τώρα παιχνίδι των αντιπάλων μας,στις 25/10/2015.
Οι συνθήκες που θα αντιμετωπίσει και φέτος η ομάδα της Ν. Ιωνίας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, καθώς σε αντίθεση με τις Ρωσίδες δεν είχε τη δυνατότητα να ξεκουραστεί για τα επικείμενα ματς. Εξαιτίας της απόφασης της Δ.Ε. του πρωταθλήματος, ο Ο.Φ.Ν.Ι. κλήθηκε να δώσει δύο μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία, το ντέρμπι κορυφής με τον Π.Α.Ο.Κ., σε ένα πρόγραμμα συνολικά τριών αγώνων σε μόλις τέσσερις ημέρες. Οι Ελληνίδες παίκτριες είναι αποφασισμένες παρ’ όλα αυτά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Στον 2ο γύρο του φετινού EHF CUP η ομάδα της Ν. Ιωνίας απέκλεισε με 2 νίκες την βρετανική LondonGD στη Νέα Ιωνία (35-11 και 27-17). Η Αστραχανότσκα,κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση στη φάση των 32 απέναντι στον Ο.Φ.Ν.Ι.

πηγή: http://ofnihandball.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.