ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ: ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Με δυσκολία επικράτησε ο Α.Σ. ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ του Α.Ο. ΠΟΛΙΤΕΙΑ με σκορ 23-24 παραμένοντας αήττητος στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Η ομάδα του Κορωπίου έπεσε στην παγίδα της Πολιτείας που επέβαλλε τον αργό ρυθμό της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Κακή εμφάνιση και από τις δύο ομάδες με αργό ρυθμό και κακές επιλογές στην επίθεση. Το Κορωπί δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε την ταχύτητά του ούτε τις αμυντικές του δυνατότητες με αποτέλεσμα να κάνει τα εύκολα, δύσκολα.
Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου 12-12. Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του δυναμικού και έμπειρου Γιάννη Αλεξανδρή έδωσε μια μικρή πνοή φρεσκάδας στην ομάδα. Τα 5 γκολ που πέτυχε και η ορμή του όμως δεν έφταναν για να αλλάξει ο ρυθμός του παιχνιδιού.
Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Γιώργος Παπαϊωάννου που χάνει και τον επόμενο αγώνα με την Κυψέλη. Ωραία γκολ πέτυχε σπό τη θέση δεξιού εξτρέμ ο Αλέξανδρος Κορδογιάννης όμως ο Διαιτητής του ακύρωσε τα 2 από τα 3 σε μια αμφιλεγόμενη συνολικά διατησία με πολλά πέναλτυ υπέρ της Πολιτείας και αυστηρά σφυρίγματα για το Κορωπί. Ευτυχώς όμως η διαιτησία δεν έκρινε τον αγώνα.
Πρώτοι σκόρερ για το Κορωπί οι Ανταμ Γουέις και Γιώργος Αναγνώστου με 6 τέρματα ο καθένας.

πηγή: profile fb ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.