ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ: ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΒΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών του χάντμπολ (3ος Ομιλος), στο φινάλε του α΄ γύρου, σημείωσε χθες η Ακαδημία των Σπορ, καθώς έχασε στο Λουτράκι από τον εκεί ΒΑΟ με σκορ 31-29.
Η ομάδα της Πάτρας δεν κατάφερε να αποδράσει από μια «καυτή» έδρα με τους αντίπαλους να πραγματοποιούν δυνατή άμυνα (12 δίλεπτες αποβολές), αφού η τύχη της γύρισε την πλάτη (οι «πράσινοι» είχαν 7 τελικές προσπάθειες στα δοκάρια), καθώς και αστοχία σε 3 πέναλτι, ενώ το σημαντικότερο ήταν ότι στο 44' έχασε τον αρχηγό της Διονύσιο Καλούδη με διάστρεμμα.
Παρόλα τα παραπάνω, αν οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν χάσει την ηρεμία και την συγκέντρωση τους σε καίρια σημεία του αγώνα (στην άμυνα κυρίως), σίγουρα θα είχαν αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού στο 58'.55 άφησαν τον Μηνά, ενώ τον έπαιζαν man to man, να σουτάρει και να κάνει δύο τα γκολ της διαφοράς.
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά:
«Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι παίζαμε χωρίς τα δύο βασικά μας πλέι μέικερ (σ. τραυματίες οι Μακρυδάκης και Μπακαφούκας) και στο αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων, αλλά κυρίως στο γεγονός της έλλειψης συγκέντρωσης και στις επιπόλαιες τελικές ενέργειες σε καίρια σημεία του αγώνα που πραγματικά μας στοίχησαν στο τέλος στο τελικό αποτέλεσμα.
Δεν είναι δυνατόν να έχεις μια άριστη διαιτησία σε ένα αγώνα ντέρμπι και να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτό που πρέπει να κάνεις για να φέρεις το αποτέλεσμα.
Δεν έχουμε χάσει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, αφού πάλι στην πρώτη θέση παραμένουμε, αλλά χάσαμε στο κενό που άφησαν τα δύο playmaker, για αυτό η ομάδα στις μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου θα ενισχυθεί στις θέσεις ίντερ και πλέι-μέικερ. Καλές γιορτές».

Τα 10λεπτα: 5-4, 9-7, 15-10 (ημ.), 20-17, 25-23, 31-29.

πηγή: http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.