ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ

Τον Ι.Ι.Ε.Κ. Ξυνή Δικέας υποδέχεται ο Διομήδης αύριο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, σε ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπυ για την 12η αγωνιστική της Handball Premier. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κύριοι Τζαφερόπουλος και Λινάρδος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Οι Λύκοι προέρχονται από ένα σερί νικών σε δύσκολους αγώνες, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά την αυξημένη κούραση των επαναλαμβανομένων αγώνων (Τετάρτη – Σάββατο).
Ο Ι.Ι.Ε.Κ. Ξυνή Δικέας είναι αναμφίβολα μια πολύ δυνατή ομάδα με φιλοδοξία να παραμείνει στην αρχική τετράδα (είναι 4ος μαζί με τον Δούκα) και βεβαίως με παίκτες ικανούς να πάρουν το παιχνίδι επάνω τους και να διαχειριστούν με μεγάλη εμπειρία ένα ντέρμπυ.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την DR Τηλεόραση και μέσω livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη www.diomidis-handball.gr.
Ο προπονητής των Λύκων Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ο Ι.Ι.Ε.Κ. Ξυνή Δικέας είναι μια ομάδα με βαθύ ρόστερ και παίκτες με μεγαλύτερα μπάτζετ και εμπειρία και φυσικά στοχεύει σε διακρίσεις και τίτλους. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά και έχουμε ωριμάσει αρκετά, για να γνωρίζουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται να επιστρατεύσουμε όλες μας τις ικανότητες, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκτιμώ ότι κλειδί θα είναι η ομαδική προσπάθεια σε άμυνα και επίθεση, καθώς και η σωστή χρήση του πάθους, αλλά και του εγωισμού, που διαβλέπω πως θα υπάρχει στις τάξεις μας το Σάββατο».
Ο παίκτης Νίκος Καρκαλάτος τόνισε: «Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ερχόμαστε από δυο δύσκολα παιχνίδια και σίγουρα είμαστε κουρασμένοι, όμως θα δώσουμε το 100% μας, χωρίς να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Έχουμε αφήσει πίσω μας τα δυο τελευταία παιχνίδια με τον Φίλιππο και το Λουτράκι και προετοιμαζόμαστε ήδη για τον Δικέα. Στόχος μας είναι καθαρά η νίκη, η οποία θα μας κρατήσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος».
Ο παίκτης Ευγένης Τουνγκελίδης δήλωσε: «Έχουμε ένα καλό σερί με νίκες και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με τον Δικέα μέσα στη Νέα Κίο και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλός μας την φετινή σεζόν θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Handball Premier. Από εμάς χρειάζεται συγκέντρωση, θέληση και υπομονή, για να έρθει το αποτέλεσμα της νίκης».

πηγή: http://www.diomidis-handball.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.