ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΕΡΙΦΑΤΟ

Το Σεριφάτο πήρε το ντέρμπι εύκολα, επικρατώντας του Γ.Α.Σ Καματερού με 29-15. Η ομάδα του Αιγίου, ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με καταπληκτική εμφάνιση και άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Αθηναϊκής ομάδας, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Οι «μελανόλευκοι», μπήκαν δυνατά στο παρκέ, με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα από την αρχή του ματς. Μάλιστα, στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, η Αιγιώτικη ομάδα κατάφερε να αυξήσει την διαφορά της από τους φιλοξενούμενους στο +3 (8-5). Το Σεριφάτο δεν έχασε την διαφορά που είχε δημιουργήσει και έτσι το ημίχρονο έληξε με το υπέρ του σκορ 9-7.
Στην επανάληψη η ομάδα του Αιγίου, με όπλο την καταπληκτική άμυνα της, κατάφερε να μετατρέψει το ντέρμπι, σε έναν υγιεινό περίπατο. Χαρακτηριστικό του ματς, ότι στο 45ο λεπτό του αγώνα, το Σεριφάτο άνοιξε την ψαλίδα του σκορ, στο +9 (19-10). Από εκεί και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα (απέναντι στην καταπληκτική άμυνα του Σεριφάτο), με αποτέλεσμα τα τελευταία λεπτά να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Έτσι οι «μελανόλευκοι» επικράτησαν του Γ.Α.Σ Καματερού, με το τελικό 29-15, που από μόνο του δείχνει την πολύ καλή απόδοση που έπιασε η ομάδα του Αιγίου.
Δίλεπτες: Σεριφάτο:8, Γ.Α.Σ Καματερού: 3
Πέναλτι: Σεριφάτο: 2/2, Γ.Α.Σ Καματερού: 1/3

πηγή: http://aigiosports.wix.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.