ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ» ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου / http://www.sport-fm.gr
Μετά από 5 αγωνιστικές στην Handball Premier η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας απολέσει συνολικά πέντε πόντους.
Και αν μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος μια ήττα από τον Διομήδη (βέβαια όχι με το βαρύ 27-17) σε ένα ντέρμπι, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις απώλειες βαθμών κόντρα σε Φοίβο και ΧΑΝΘ.
Στο τμήμα υπάρχει προβληματισμός, αφού οι στόχοι της «Ένωσης» είναι για φέτος πρωταγωνιστικοί, αλλά η εικόνα της ομάδας σύμφωνα με τους ανθρώπους της βασίζεται κυρίως στο γεγονός της έλλειψης προπονήσεων.
Για μια ακόμα χρονιά η ΑΕΚ ταλανίζεται από το γηπεδικό πρόβλημα, που υποτίθεται θα λυνόταν φέτος με την μετακόμιση της ομάδας στο κλειστό του Ηρακλείου, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.
Τελικά η ΑΕΚ, έστω και αν πέρασε ένας μήνας από την έναρξη της σεζόν, βρήκε στέγη στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ.
Εκεί θα προπονείται καθημερινά και υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα θα αρχίσει σιγά σιγά να ανακάμπτει αγωνιστικά και βαθμολογικά.
Εξάλλου το γεγονός ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και όλοι έχουν χάσει βαθμούς, είναι κάτι που βολεύει αυτή την στιγμή την ΑΕΚ που ψάχνει να βρει την ταυτότητα της με το υπάρχον ρόστερ που έχει πολλά νέα πρόσωπα.
Ακόμα και στην περίπτωση του Γκατφί υπάρχει σύνδεση με το γηπεδικό. Είναι δεδομένο ότι ο Τυνήσιος ήρθε στην Ελλάδα απροπόνητος με αρκετά περιττά κιλά και αυτό για να διορθωθεί χρειάζεται εξάσκηση, την οποία με τους ρυθμούς προπονήσεων της ΑΕΚ (2-3 την εβδομάδα) βελτίωση δεν μπορούσε να υπάρξει.
Φυσικά κανείς παίκτης δεν είναι υπεράνω της ομάδας και εννοείται πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να περιμένει κανέναν αιωνίως.
Προφανώς και θα δοθεί χρόνος σε όλους τους παίκτες, αλλά η ομάδα έχει στόχους και για να μπορέσει να τους διεκδικήσει δεν αποκλείεται να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αν αυτό καταστεί αναγκαίο.

πηγή: Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου / http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.