ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ: http://www.ionikosnf-handball.gr/

Με νίκη ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους οι παίδες του Ιωνικού απέναντι στην ομάδα του Τελαμώνα. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό 46-32 αφού ο Τελαμώνας στάθηκε πολύ καλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο 22-17 αλλά και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.
Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο μπήκε αρκετά χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο λίγο το άγχος της πρεμιέρας, ίσως να έπαιξε ρόλο και η γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο αφού πριν την έναρξη του αγώνα διεξήχθη το καθιερωμένο πλέον τουρνουά δημοτικών σχολείων, οι παίχτες μας δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν διαφορά παρ’ όλο που επιθετικά ήταν πολύ καλοί. Το ημίχρονο τέλειωσε 22-17. Εκεί ο προπονητής της ομάδας μας δεν έστειλε τους παίχτες στα αποδυτήρια αλλά τους μάζεψε τους στην γωνία του γηπέδου (Φώτο) και προσπάθησε να τους ηρεμήσει και τους ζήτησε να είναι πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, οι παίχτες έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλή άμυνα και συνέχισαν να βρίσκουν δίχτυα στην επίθεση με μεγάλη ευκολία. Στο 40ο λεπτό το σκορ ήταν 30-21 από εκεί και μετά ο κόουτς έκανε αρκετές αλλαγές αφού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες έτσι ώστε να τους έχει έτοιμους για τα επόμενα παιχνίδια. Τελικό σκορ 46-32 και οι δυο πρώτοι βαθμοί μπήκαν στο σακούλι.

Τα δεκάλεπτα 6-4, 12-11, 22-17, 30-21, 37-29, 46-32.

Ζακυνθινός(τ/φ), Μπέσιος, Σαρόγλου, Μαρκοπουλιώτης, Μάνης 12,Μάγκος 4, Βασιλείου-Τσάφος 1 , Σόκρι – Τσακαλίδης, Μελίσσης 1, Θεοδωρόπουλος 6, Γενναίος 6, Καστόρας 3, Τραπεζάρης, Σιάτρας 9, Μυλωνάς, Μάνθος 4.

Πέναλτι: Ιωνικός 4/4 Τελαμώνας 1/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.