ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΚΘΡΟΝIΣΗ ΤΗΣ ADIDAS!

Οι αστέρες των κορυφαίων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων handball θα παίζουν με τη νέα επίσημη μπάλα από την αρχή της περιόδου 2016/17, σύμφωνα με την τετραετή συμφωνία συνεργασίας που υπογράφηκε από την EHF και την EHF Marketing GmbH με τη Select Sport. Η συμφωνία, η οποία ξεκινάει από τον Ιούλιο του 2016, θα βρει τη Δανέζικη εταιρία να προμηθεύει την επίσημη μπάλα σε όλες τις διοργανώσεις της EHF, περιλαμβανομένων των VELUX EHF Champions League, Women`s EHF Champions League, Mens and Womens EHF Cup, καθώς επίσης και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος της EHF, Jean Brihault, δήλωσε: "Η Select έχει μια μεγάλη ιστορία στο handball και ένα πραγματικό πάθος για το άθλημα, το οποίο αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα των προϊόντων της. Αυτή η νέα συνεργασία θα προσφέρει όχι μόνο τις καλύτερες δυνατές συνθήκες αγώνα στις κορυφαίες διοργανώσεις, αλλά και τη δυνατότητα, στα επόμενα χρόνια, περαιτέρω βελτίωσης των προϊόντων στην αγορά του handball".
Μια νέα και αποκλειστική μπάλα θα παρουσιάζεται για κάθε διοργάνωση σε ετήσια βάση, καθ' όλη τη διάρκεια της συμφωνίας. Η Select θα διαθέτει την επίσημη μπάλα, αλλά και τη replica της, προς πώληση μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων.
Ο CEO της Select, Peter Knap, πρόσθεσε: "στη Select παρουσιάζουμε και εξελίσσουμε μπάλες για πάνω από 65 χρόνια κι έτσι έχουμε μια στέρεη βάση για να εγγυηθούμε την ποιότητα σε νέες λύσεις. Η 32‐panel μπάλα της Select είναι η καλύτερη σε αναπήδηση, ευστάθεια και τέλεια λαβή. Στη Select κατανοούμε απόλυτα τη φύση του αθλήματος, γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να δημιουργούμε τις καλύτερες λύσεις για τους επαγγελματίες. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συμφωνία και ανυπομονώ για τη συνεργασία μας με την EHF".

πηγή: http://www.handball-world.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.