ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου του Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας handball, διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στο Σεριφάτο Αιγίου και τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 13/12/15.
Η ομάδα μας, μετά από ένα "σκληρό" παιχνίδι, κατάφερε να περάσει αλώβητη από την δύσκολη έδρα του Αιγίου με σκορ 12-15. Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες, η ομάδα του Γιώργου Ραμμόπουλου βρίσκονταν πίσω στο σκορ, αλλά με μια συνεχή αντεπίθεση βρέθηκε προηγούμενη στο ημίχρονο με σκορ 6-7.
Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου η ομάδα του Σεριφάτου Αιγίου, που εμφανίστηκε αρκετά ενισχυμένη, μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με διαφορά 2 γκολ, την οποία και διατήρησε μέχρι το 48ο λεπτό. Τότε, μετά από time οut που κάλεσε το προπονητικό team (Ραμμόπουλος Γ. - Καλλιακμάνης Κ.), τα κορίτσια του Παναιτωλικού εκτέλεσαν πιστά τις οδηγίες και κατάφεραν να επικρατήσουν με τελικό σκορ 12-15, μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.
Πρώτη σκόρερ για την ομάδα μας η Κορομηλά, ενώ σκόραραν και οι Δήμου, Κωνσταντινίδου, Κοκώνη, Κραμπομπούκη, Παύλου.
Ειδική αναφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 50 οπαδούς του Παναιτωλικού μας που βοήθησαν την ομάδα μας.
Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι για τον 1ο γύρο, το ερχόμενο Σάββατο 19/12/15 με την Αναγέννηση Βύρωνα στο ΔΑΚ Αγρινίου στις 18:00 μ.μ. Καλούμε όλο τον κόσμο του Παναιτωλικού μας να στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια των αθλητριών μας.
Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Σιάσου Α. (Τ/Φ), Παπαδοπούλου Ζ. (Τ/Φ), Δήμου Χ., Κορομηλάα Μ., Παύλου Ε., Κραμπομπούκη Ε., Κοκώνη Α., Αποστολοπούλου Α., Παπαδοπούλου Α., Κωνσταντινίδου Α., Σωτηρίου Κ., Θεοδώρου Α., Πατσέα Κ., Καγγελάρη Μ., Ευμορφίδου Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.