ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΩΝ HANDBALL PREMIER ΚΑΙ Α2 ΣΥΝΑΝΤΙΌΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ

Με την πρωτοπόρο της Α2 Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας θα βρεθεί αντιμέτωπος αύριο Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ο Διομήδης στη Μίκρα (Σπίτι του Χάντμπολ, 18.00), για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Κατσίκης και Μιχαηλίδης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Μεϊμαρίδη.
Η ομάδα της Πυλαίας παρότι αγωνίζεται στην Α2 δεν θα αποτελέσει σίγουρα έναν εύκολο αντίπαλο για τον Διομήδη, καθώς διαθέτει στις τάξεις της έμπειρους παίκτες, αλλά και νέα ταλαντούχα παιδιά διψασμένα για διακρίσεις.
Οι Λύκοι γνωρίζουν ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν μπροστά στο ένθερμο κοινό τους, προσπαθώντας χωρίς άγχος να πετύχουν ό,τι καλύτερο απέναντι στον πρωτοπόρο της Α1 και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τις ειδικές συνθήκες του παιχνιδιού, αντιμετωπίζοντάς το σαν ένα ακόμα ντέρμπυ με σκληρό ανταγωνισμό.
Ο προπονητής των Λύκων Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε
για τον αυριανό αγώνα: «Η ομάδα των Κωνσταντινουπολιτών είναι ένας σύλλογος πρότυπο. Πολύ συμπαθής στα δικά μου κριτήρια για τον τρόπο που άνθισε και μεγαλούργησε για τα λίγα χρόνια ιστορίας της και αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο στους συντελεστές διοικητικά και οργανωτικά, όσο και στους προπονητές, προεξέχοντος φυσικά του φίλου Πάνου Γούσιου, για την σοβαρή και σταθερή δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Απαρτίζεται από ένα κράμα εξαιρετικών αθλητών, οι μεν έμπειροι έχουν μεγάλη και πρωταγωνιστική θητεία στην Α1 , οι δε νεαρότεροι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες φουρνιές που έχει περάσει από το ελληνικό χάντμπολ, δεδομένων των πόσων τίτλων έχει κερδίσει και παράλληλα είναι αθλητές μου στην εθνική εφήβων. Αγωνιστικά δεν έχουμε κανένα λόγο να υποτιμήσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε πλήρεις και θα αγωνιστούμε για την νίκη, φιλοσοφία που δουλεύουμε σκληρά να την κατακτήσουμε, να παίζουμε δηλαδή στο 100% μας σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και νικητές μόνο μέσα από τη μέγιστη προσπάθεια. Ο σκοπός του ταξιδιού μας είναι η πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου, ενός θεσμού που γνωρίζουμε ότι ελλοχεύει παγίδες».
Ο προπονητής της Πυλαίας Πάνος Γούσιος τόνισε: «Μια πολύ δύσκολη κλήρωση για εμάς, καθώς παίζουμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ελλάδος και κατά τη γνώμη μου την πλέον αθλητική. Το ματς αποτελεί μία πρόκληση για την ομάδα και ιδιαίτερα για τους νεαρότερους αθλητές μας, που θα βρεθούν αντίπαλοι με παίκτες που αποτελούν πρότυπά τους. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ταλέντο των αθλητών μου και στο πνεύμα νικητή που χαρακτηρίζει την ομάδα, πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί, αρκεί να παρουσιαστούμε στο γήπεδο με περίσσιο αγωνιστικό θράσος».
Ο τερματοφύλακας Νίκος Λοΐζος είπε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στον θεσμό του Κυπέλλου. Η Πυλαία έχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες, κάτι το οποίο κάνει τη δουλειά μας δύσκολη. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και πάθος, ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Ο παίκτης του Διομήδη Βασίλης Κοροβέσης δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Πυλαία, παρότι ομάδα της Α2, απαιτεί τον σεβασμό και τη σοβαρότητά μας. Είναι αναγκαίο να παίξουμε δυνατά και να πραγματοποιήσουμε στον αγώνα αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις μας, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Προερχόμαστε από ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων στην Handball Premier, που μας έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, παρόλα αυτά όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς αύριο θέλουμε να κάνουμε την αρχή για μια νικηφόρα πορεία και στον θεσμό του Κυπέλλου».

πηγή: http://www.diomidis-handball.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.