ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟ «LOKOMOTIVA CUP 2015» ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΑΝΘ


Ανάρτηση στο επίσημο site της ΧΑΝΘ:

Σε ένα από τα πιο φημισμένα ευρωπαϊκά τουρνουά Αναπτυξιακών ηλικιών θα συμμετάσχει η παιδική Ομάδα χάντμπολ της ΧΑΝΘ (αθλητές γεννημένοι το 2000 & 2001), στο Brcko της Βοσνίας από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.
Το σπουδαίο αυτό τουρνουά του Μπρτσκό με την ονομασία «Lokomotiva Cup 2015» συγκεντρώνει στις 2 αναπτυξιακές ηλικίες 36 ομάδες από την Ευρωπαϊκή ζώνη (κυρίως των Βαλκανίων) με μεγάλες σχολές του αθλήματος από Κροατία, Σλοβενία, Δανία, Βοσνία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Ουγγαρία.
Οι 20 από αυτές θα συμμετάσχουν στην κατηγορία των Παίδων και οι 16 στην κατηγορία των Παμπαίδων.
Η συμμετοχή της Ομάδας μας γίνεται στα πλαίσια της συνεργασίας του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» με την Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ. Αφορά δράσεις της Ανάπτυξης με τη χορηγική υποστήριξη του ελληνικού τουρνουά «Βριληττός» και αποτελεί ιδιαίτερη τιμητικό για το σύλλογό μας η επιλογή του στη συμμετοχή του τουρνουά, όπου η ελληνική εκπροσώπηση περιλαμβάνει ακόμη τον πρωταθλητή Ελλάδος, Φίλιππο Βέροιας και την εθνική Ομάδα Παμπαίδων Α΄ (αθλητές γεννημένων το 2002 και 2003).
Η Ομάδα της ΧΑΝΘ τοποθετήθηκε στο Β΄ όμιλο και θα έχει αντιπάλους τις Πιβοβάρνα Λάσκο Τσέλιε (Σλοβενία), Παρτίζαν (Σερβία), Ζουπάνια (Κροατία) και Λοκομοτίβα (Βοσνία).
Το πρόγραμμα της ΧΑΝΘ:
Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου (15:15) Lokomotiva – ΧΑΝΘ
Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου (19.30) Celje- ΧΑΝΘ
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου (12:30) Partizan-ΧΑΝΘ
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου (16:15) Županja –ΧΑΝΘ
Στη συνέχεια η διασταύρωση γίνεται το απόγευμα του Σαββάτου με τον Δ΄ όμιλο ως εξής: (18:30) B1-D2 και (20:00) D1-B2 με τους χαμένους να παίζουν την κατάταξη την Κυριακή στις 08:45 και στις 10:15. Οι νικητές παίζουν ημιτελικούς την Κυριακή στις 11:45 και στις 14:45. Οι τελικοί γίνονται το βράδυ, ενώ οι αγώνες κατάταξης για τις άλλες ομάδες γίνονται την Κυριακή ως εξής: 08:45 B5-D5 και 10:15 B3-D3 και B4-D4
«Κίνηση αγάπης προς το άθλημα»
H αντιπρόεδρος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και αρχηγός της αποστολής στη Βοσνία, Κατερίνα Ψωμιάδου επεσήμανε: «Είναι μια κίνηση αγάπης του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ προς το άθλημα για όλα τα παιδιά, ώστε να αποκτήσουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες και να ανεβάσουν πιο ψηλά το επίπεδο του ελληνικού χάντμπολ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δυνατά τουρνουά της Ευρώπης και μετέχουν μεγάλες ομάδες από σπουδαίες σχολές. Κάθε χρόνο θα προσπαθούμε σαν ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ να δίνουμε την ευκαιρία και σε άλλες ομάδες να παίζουν σε αντίστοιχα τουρνουά του εξωτερικού».
«Ανοίγουμε τους ορίζοντές μας»
Ο προπονητής της ΧΑΝΘ Αλέξης Παπαβασίλης είπε: «Σαν ΧΑΝΘ είναι γνωστό ότι δίνουμε πολύ βάση στις αναπτυξιακές ηλικίες. Σε συνεργασία με τους προπονητές της πρώτης ομάδας Νίκο Μάντζο και Γιώργο Βασιλειάδη προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο προσδοκιών στις μικρές ηλικίες με κύριο μέλημα την προώθηση των παιδιών αυτών στο μέλλον στην ανδρική μας ομάδα και κατ’ επέκταση και στις Εθνικές ομάδες. Το μοντέλο αυτό προϋποθέτει μια ενιαία προπονητική διαδικασία την οποία έχουμε συναποφασίσει και στα πλαίσια αυτά εντάσσεται η συμμετοχή των Παίδων σε όσο των δυνατόν περισσότερα ανταγωνιστικά παιχνίδια. Το τουρνουά της Βοσνίας –που μας προσφέρει ο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ- μας δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε τους χαντμπολίκους μας ορίζοντες, καθώς πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά με σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες και σχολές και υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού».
Τα παιχνίδια του τουρνουά στην Βοσνία θα μεταδίδονται σε Livestreiming στο κανάλι του Youtube,www.sport1.ba
Η ομάδα της ΧΑΝΘ, όπως και οι άλλες Ελληνικές ομάδες, θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο HOTEL-JELENA (4ων Αστέρων) - D.D. Sloboprom'S Brcko Distrikt BiH, Bulevar Mira 5.
Η αναχώρηση θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης 17/12/2015 στις 21.15 από την πίσω πλευρά του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού. Η επιστροφή θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 21/12/2015.
Η αποστολή της ομάδος της ΧΑΝΘ:
Αγαθόνικος Αλέξανδρος, Ανδρεαδάκης Παναγιώτης, Αχίλιας Διαμαντής Βολιώτης Κωνσταντίνος, Γιαπητζόγλου Παναγιώτης, Γκούτζικας Παύλος, Δαμιανίδης Χαράλαμπος, Θεοδώρου Σταύρος, Καραπαναγιωτίδης Ιωάννης, Μαμούρης Μάριος-Νικηφόρος, Μπζάκος Ιωάννης, Μηλόπουλος Λεωνίδας, Μυρωδικός Σταύρος, Πάντζιος Αντώνιος, Παπαβασίλης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Θεοφάνης, Σπηλιωτόπουλος Ιωάννης
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΣΥΝΟΔΟΙ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΦΑΝΗ, ΜΠΕΤΑ ΜΑΡΙΑ

πηγή: http://www.ymca.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.