ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΣΚΛΗΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α. Ο. ΑΛΚΥΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ!

Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ ΚΕΔ ΟΧΕ και Α. Ο. ΑΛΚΥΩΝ!
Μετά την προ λίγων ημερών καταγγελία της ομάδας της Αργολίδας, ο σύλλογος επανέρχεται και καταγγέλλει εκ νέου, συνοδεύοντας αυτή τη φορά την καταγγελία με πράξεις.
Το δελτίο τύπου του Α. Ο. ΑΛΚΥΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α. Ο. ΑΛΚΥΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ τμήμα χάντμπωλ

Ήμασταν σίγουροι, ότι αυτοί που διοικούν την ΟΧΕ και οι υπεύθυνοι της ΚΕΔΧ θα πέταγαν στο καλάθι των αχρήστων την σοβαρή καταγγελία μας.
Αντί να μας απαντήσουν, όπως όφειλαν σε ένα μέλος της ομοσπονδίας, αυτοί έκαναν επίδειξη δύναμης και αδιαφορίας. Όρισαν διαιτητή σε αγώνα φωτιά μέσα στη Πάτρα με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ, τον κύριο που κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο «dikaios» στα χαντμπολικά σάιτς, αν και ζητήσαμε να εξαιρεθούν οι πατρινοί διαιτητές.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας, ομόφωνα καταδίκασε την ενέργεια αυτή της ΚΕΔΧ ως εκδικητική και εξοντωτική για την ομάδα μας.
Αναλογιζόμενοι το κλίμα που θα επικρατούσε στο γήπεδο, αποφασίσαμε να μην μεταβούμε στη Πάτρα και να μην αγωνιστούμε.

Λυπούμαστε, αλλά δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε πρωταθλήματα παρωδίες (που τα πληρώνουμε πανάκριβα από τη τσέπη μας), επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας.
Ζητάμε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΧ, αν σέβεται την ιστορία του, να πάρει θέση ή να παραιτηθεί, διότι προφανώς κανείς δεν τον έχει ενημερώσει για τις δραστηριότητες των διαιτητών του. Αν γνωρίζει και αποδέχεται τέτοια μέλη, τότε έχει γκρεμίσει ότι έχτιζε με τη προσωπικότητα του τόσα χρόνια.
Όσο για τους διοικούντες του αθλήματος, τους επιστρέφουμε την αδιαφορία τους και τους επισημαίνουμε ότι θα τους απαλλάξουμε σύντομα από την παρουσία μας.
Εμείς δεν κρύβουμε τα λόγια μας, αντιδρούμε σ΄ αυτούς που καταστρέφουν το άθλημα μας και λυπούμαστε για την σιωπή των υπόλοιπων σωματείων, που είναι όμοια με την σιωπή των νεοελλήνων απέναντι στα μνημόνια και τους δυνάστες.

Εμείς ραγιάδες δεν είμαστε, όταν θα σας διώξουν, ίσως ξαναγυρίσουμε.

Για το ΔΣ του Συλλόγου,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: ΜΑΡΚΟΥ ΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.