ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ μεγάλη νίκη επικρατώντας με 23-22 του Ποσειδώνα Λουτρακίου εκτός έδρας, για τη 10η αγωνιστική της Handball Premiere και έφτασε 7 τις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.
Σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι, ο Δικέφαλος κατάφερε να αποδράσει από την έδρα του Ποσειδώνα με σκορ 23-22. Με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος και έφτασε τους 16 βαθμούς. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για τους παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη, που επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους κατάσταση.
Αν και στη σημερινή αναμέτρηση, οι παίκτες του Δικεφάλου δεν μπόρεσαν να βγάλουν τους γνωστούς τους αυτοματισμούς επιθετικά, με όπλο την πολύ καλή άμυνα, μπόρεσαν να δραπετεύσουν από την "απόρθητη", μέχρι σήμερα, έδρα του Ποσειδώνα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα άστοχος από τα 6 μέτρα και δεν μπόρεσε να "βγάλει" πολλούς αιφνιδιασμούς, γι' αυτό και δεν ξέφυγε στο σκορ καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Ωστόσο, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και όντας ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, οι νταμπλούχοι έφτασαν σε ένα σπουδαίο διπλό και διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ο Αλέξης Αλβανός, που είχε άξιο συμπαρστάτη του ένα πολύ καλό και καθοριστικό Μπουκοβίνα, με τους υπόλοιπους παίκτες να κινούνται επίσης σε καλά επίπεδα απόδοσης.
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 1-4, 4-5, 7-7, 8-10, 12-12 (ημχ.), 14-15, 15-17, 17-18, 19-18, 20-21, 22-23
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Κωστακίδης 1, Πέρρος 10, Τζηράς 3, Δομπρής, Ρασπίτσος, Οικονόμου, Τρουμπέτας 1, Τοκατζόγλου, Καμπούρης, Συγγάρης, Παπαδιονυσίου, Βασιλειάδης, Πάβιτς 2, Ρουμελιώτης 5.
ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 2, Παλάσκας 1, Τσεσμετζίδης, Νικολαϊδης 4, Κοκώνης 4, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 2, Αλβανός 9, Τσαναξίδης 1, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Τριανταφύλλου, Σ. Κεσίδης.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 6-6, πέναλτι: 3/3-6/6.

πηγή: http://www.paok24.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.