ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Ευχαριστούμε τον κύριο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΚΟΥΡΑΒΑ για το δελτίο τύπου και τις όμορφες φωτογραφίες που μας έστειλε.

Την Κυριακή 17/1/2016 έλαβε μέρος στη Λαμία το 1ο τουρνουά ηλικιακών κατηγοριών, υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε και την άριστη φιλοξενία των παραγόντων της Λαμίας .
Συμμετείχαν οι Αμφικτύονες Λαμίας, οικοδέσποινα ομάδα, το Larissa Handball Club από τη Λάρισα και ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου, από το Βόλο.
Η ομάδα της ΛΑΡΙΣΑΣ κατέβηκε με πλήρεις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών: Προμίνι, Μίνι, Παμπαίδες Β, Παμπαίδες Α και Παίδες! Μεσα απο ενθουσιασμό, χαρα για τη συμμετοχή, αγωνιστικότητα, Ευ αγωνίζεσθαι, όλες οι ομάδες απέδειξαν τη δυναμική τους, ενώ για την ομάδα της ΛΑΡΙΣΑΣ, larissa handball club, η συμμετοχή αυτή συνοδεύτηκε με πλήρη επιτυχία μέσα από 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της!
Μέσα από τις δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας κος Γκουραβάς Βασίλης, έδειξε το στίγμα της φετινής χρονιάς, που πέρα από τη συμμετοχή είναι και η φιλοδοξία της επιτυχίας μέσα από τη νίκη και τη χαρά του παιχνιδιού, που ξεκίνησε αρχικά από τη Λαμία με σκοπό να συνεχιστεί στο υπόλοιπο πρωτάθλημα και τουρνουά!
Επόμενος αγώνας τη Κυριακή 24/1/2016 στο Βόλο με τον Κένταυρο Άγριας. Επίσης, να αναφέρουμε ότι στις 23/1/2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00 στη κοσμική ταβέρνα " Παραμυθι " θα γίνει η κοπή της πίτας καθώς και η βράβευση των καλύτερων αθλητών της ομάδα μας για το 2015.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.