ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας έβαλε προσωρινό «φρένο» στις ορέξεις για άνοδο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων, ωστόσο τα κορίτσια δεν το βάζουν κάτω και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος του 33-16 στο αντίστοιχο παιχνίδι του β' γύρου.
Το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Κώστα Χαρίση δεν είναι άλλο απ' αυτό που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες της πόλης και έχει να κάνει με την έλλειψη ωρών προπόνησης στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ. Μάλιστα η γυναικεία ομάδα είναι η πλέον αδικημένη, αφού έχει μόνο μία ώρα προπόνησης κι αυτή ημέρα Σάββατο, δηλαδή παντελώς ανούσια, αφού συμπίπτει τις περισσότερες φορές με την ημέρα που αγωνίζεται η ομάδα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι αθλήτριες της ομάδας φωνάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς πάσα κατεύθυνση "κάντε κάτι, θέλουμε να ανέβουμε, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε ώρες προπόνησης για να είμαστε ανταγωνιστικές". Την ίδια ώρα ο Φίλιππος Βέροιας προπονείται σε καθημερινη βάση και ήδη ξεχωρίζει.
Οι εναλλακτικές επιλογές είναι ελάχιστες, ενώ τις τελευταίες μέρες που είχαμε τις βροχές, μας ήρθαν «βροχή» και τα παράπονα από συλλόγους της πόλης, ότι τα γυμναστήρια των σχολείων έχουν νερά ή υγρασία και είναι επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα οποιουδήποτε αθλητή.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν οι υποσχέσεις και να περάσουμε επιτέλους σε λύσεις για όλους, αφού είναι αντικειμενικά αδύνατον να εξυπηρετηθούν τα σωματεία της πόλης από το απαρχαιωμένο και μοναδικό για την πόλη, κλειστό του ΕΑΝΚΙ, το οποίο πρέπει φέτος να εξυπηρετήσει 5 ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ σε εθνικές κατηγορίες, αλλά και πολλές ακόμα που είναι σε τοπικές κατηγορίες ή αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Του Γιάννη Γιαννάκη (από την ενότητα του site Αρθρογραφίες) - http://www.super-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.