ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ

Αλλαγή σελίδας στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Άρη Θεσσαλονίκης.
Μετά την απόφαση αποχώρησης, για οικογενειακούς λόγους, του κ. Θανάση Γαγάτση, που είχε γίνει γνωστή πριν από τον τελευταίο αγώνα με τον Δία Πολίχνης, η διοίκηση του Συλλόγου ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ στον κ. Κώστα Κοκτσίδη.
Ο νέος τεχνικός υπήρξε αθλητής του Αμύντα Αμυνταίου, της πρώτης ομάδας στην ιστορία του Ελληνικού Χάντμπολ, ενώ αγωνίσθηκε για αρκετά χρόνια και στον Φοίβο Συκεών.
Σαν προπονητής έχει εργασθεί στην ανδρική ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, στην ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής του Φοίβου Συκεών, στην ανδρική και γυναικεία ομάδα του Μακεδονικού και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με μεγάλη επιτυχία, στα τμήματα υποδομής και την ανδρική ομάδα της ΧΑΝΘ.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ και οι υπεύθυνοι του τμήματος, ευχαριστούν θερμά τον απερχόμενο τεχνικό κ. Θανάση Γαγάτση για την πολύχρονη προσφορά του στον Σύλλογο και την αποφασιστική συμβολή του στην επαναδραστηριοποίηση της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ και άνοδο της στην Α2 εθνική κατηγορία και εύχονται στον νέο τεχνικό της ομάδας κ. Κώστα Κοκτσίδη καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

πηγή: http://www.arisac.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.