ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο DAVID BARRUFET ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ FC BARCELONA

Ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής τερματοφύλακας David Barrufet είναι ο νέος μάνατζερ της FC Barcelona. Ο 45χρονος Ισπανός συμπλήρωσε 26 χρόνια παρουσίας στα Ισπανικά γήπεδα, από μικρή ηλικία, έως το 2010, όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.
Τώρα, ο παγκόσμιας κλάσης τερματοφύλακας έχει στόχο να υποστηρίξει την FC Barcelona από το νέο του πόστο. "Ήθελα να εμπλακώ στο handball της FC Barcelona και πάλι", δήλωσε στην Ισπανική Marca. "Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το επίπεδο της απόδοσής μας. Πρώτα και κύρια πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, αφού οι ανταγωνιστές μας βελτιώνονται μέρα με τη μέρα".
Ο David Barrufet είναι γνωστός για την επιμονή του, η οποία είναι και είναι μια από τις αιτίες που τον κάνει να έχει το ρεκόρ των 280 συμμετοχών σε διεθνείς αγώνες συνολικά. Επιπλέον, ήταν επίσης υπεύθυνος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης κατά τη διάρκεια της ενεργού καριέρας του: «Αυτή ήταν μια εμπειρία που με βοήθησε πολύ», δήλωσε ο 45χρονος. Τώρα η οργάνωση του συλλόγου είναι ένα από τα σημαντικά καθήκοντα του.


πηγή: http://www.handball-world.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.